joi, 20 martie 2008

Advertising



Ca tot vorbeam noi de reclame, aceasta este o reclama senzationala dupa parerea mea, dar pe care nu o sa o vedem la televizor pentru ca se adreseaza unui alt tip de public. Sper ca toata lumea a inteles ideea.
In general reclamele la bauturi alcoolice de calitate sunt foarte inspirate si care iti raman intiparite in minte pentru mult timp.

5 comentarii:

Ruxi spunea...

foarte inspirata ideea :) si foarte bine expusa prin efectele speciale :)

Alex Bluzzy spunea...

:-bd pentru concept.Parerea mea este ca reclamele bauturilor alcoolice(vezi Tuborg, Heineken, Carlsberg etc.) sunt singurele care mai produc o impresie(pozitiva sa nu:D) la ora actuala.Continutul lor este deobicei haios sau are un clenci (foarte) destept;)

Ioana spunea...

depinde de bautura. nu cred ca poti compara reclamele la smirnoff cu alea de la burger sau noroc.serios :))

cristinaa spunea...

Imi place foarte mult aceasta reclama si recunosc faptul ca nu am mai vazut asa ceva pana acum. Sunt de acord cu Ioana in legatura cu faptul ca ele se adreseaza unei categorii de oameni ci nu tuturor, pentru ca, nu toti inteleg mesajul asa cum ar trebui, pentru ca unii privesc superficial.

Alina spunea...

aaa frumos :)chiar nu am vazut-o niciodata la televizor reclama dar e mare pacat. imi place cum e facuta, efectele speciale chiar sunt impresionante. si da, reclamele la bauturi alcoolice sunt mai impunatoare in ziua de azi, adica publicul reactioneaza pozitiv la ele de obicei. totusi e adevarat ce spune ioana: alea de la burger,noroc,unirea(desi asta e funny:)) ) nu sunt chiar extraordinare