marți, 8 aprilie 2008

julian beever











julian beever este un englez care a facut din desenul cu creta pe pavaj o arta...

14 comentarii:

Ion Ana Madalina spunea...

Sunt de acord. Are niste idei extraordinare si un talent iesit din comun, dupam parerea mea. Si deseneaza atat de real! prima oara chiar am crezut ca e o cascada adevarata. Ma gandeam :"Doamne, ce e la ei cand se sparge cate o teava!"De-abia dupa ce m-am uitat cu mare atentie am putut rasufla linistita, pentru ca era doar un desen.Imi place ca foloseste culorile naturi si rtealizeaza fotografiile in asa fel incat nu ne lasa niciun indiciu ca este un desen pe asfalt, la care cine poate sti cat a muncit.
Te felicit pentru idee, Antoanela!Si e bine ca ai postat si fotografii.

zambesteingri spunea...

e prima oara cand vad asa ceva si m-a lasat fara cuvinte, sincer vorbind.cat talent!

Alina spunea...

imi place ca reface realitatea. o realitate mai frumoasa :)

*Lonely.in.Gorgeous* Anca spunea...

pur si simplu m-a lasat fara cuvinte. este uimitor ce a putut face julian beever.

cristinaa spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
cristinaa spunea...

Pana sa postezi acest articol pe blog vreau sa spun ca nici nu stiam ca exista acest Julian Beever. E un artist care are multa imaginatie si stie cum sa o foloseasca. Nu multi sunt aceia care gasesc cheia spre a "reprezenta" celorlalti o idee a sa, una care sa fie pe placul celorlalti. Pentru asta trebuie sa ai talent si curaj dar si inspiratie. Calitati pe care Julian le are si nu rateaza nicio ocazie sa uimeasca lumea cu noile sale inventii.Sunt de acord cu Alina pentru ca aceasta realitate care este exprimata este una care sa aduca optimismul in ochii tututor celora care sunt interesati de ceea ce acest artist poate face!

Alecsa Mrs spunea...

Hmmm...foarte interesant...nici eu nu am mai auzit de el,dar pana la urma daca ai talent nu mai conteaza cum te numesti,ci conteaza ceea ce poti face...ar putea deveni chiar foarte celebru cu talentul putand participa la expozitii "de strada",ca sa le numesc asa,pentru inceput,iar apoi daca se iveste ocazia poate fii ales grafician pentru diferite reviste sau un artist celebru,arhitect sau multe altele...Imi place mult si chiar as dori sa le vad in realitate!

iulia spunea...

Ne am obisnuit sa nu ne mai lasam impresionati de nimic. Traim cu impresia ca totul a fost deja inventat si ideile bune gata luate Nu ma asteptam sa gasesc ceva pe aici care sa ma faca sa raman cu gura cascata. E ca in reclama aia ""senzational nu i destul, fi cul!"

iulia spunea...

*fii cul

Daved spunea...

E absolut genial tipu. Are niste idei extraordinare si desenele sunt realiste. Felicitari pentru articol!

Br3nda spunea...

tipul asta e fantastic de'a dreptul...nu imi puteam imagina ca cineva poate face asemenea desne cu creta pe asfalt...este uluitor cat de bine poate reproduce imaginile in 3D...chiar uimitor si numai cuvinte de lauda pentru...
felicitari pentru postare!

Cristina spunea...

E uimitor ce poti face cu creta pe asfalt.Trebuie sa ai talet si sa muncesti mult pentru a obtine astfel de imagini care totusi par rupte din realitate.

valy spunea...

Nici eu nu stiam de Julian Beever, insa prin talentul lui extraordinar m-a facut sa ma interesez mai mult. Eu una nu pot sa cred ce lucruri superbe a putut face doar cu ajutorul cretei colorate. Are o tehnica minunata care prezinta lucrurile ca si cum ar fi in spatiu. Sunt sigura ca a depus mult efort, dar lumea care a asistat la aceste desene pe asfalt cred ca a fost incantata si multumita. Cred ca are mare succes in strainatate.

Anonim spunea...

Este de necrezut ca cineva poate fi atat de talentat!! Recunosc ca nici eu nu mi-am dat seama ca desenele sunt pe asfalt ;)). Imaginatia unui om nu are limite. El insusi este o arta...:|